Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

D. 16.-17. september afholder DUF igen deres Refleks kursus. Radikal Ungdom har i år valgt at sende den nyvalgte organisatoriske næstformand og en udvalgt gennem projektbanken. Refleks har fire forskellige spor; Projektledelse, Unge, foreninger og fællesskab, Dit personlige lederskab og Internationalt udsyn – nationalt udbytte. Kurset foregår i Haslev på Sjælland, der gives ikke rejserefusion.
Radikal Ungdom betaler halvdelen af dit deltagergebyr, mens du selv betaler resten. Kurset er generelt rettet mod ledende tillidsvalgte i DUF’s medlemsorganisationer. Du får her mulighed for at udvikle dine kompetencer, får nye ledelsesværktøjer og mulighed for at sparre med andre i samme position som dig selv.

Hvem?
Tilbuddet er primært rettet mod ledende skikkelser i Radikal Ungdom.

Hvordan?
I ansøgningen bedes du beskrive hvorfor dine arbejdsopgaver kvalificerer dig til at blive sendt afsted på kurset, samt hvad du kan bidrage med til foreningen med kurset i bagagen. Du bedes skrive en halv til en hel side hvor du forklarer dette. Du må også meget gerne inddrage dine ambitioner for kurset, samt dine overvejelser omkring linje.

Pris?
Kommer du fra Sjælland bliver prisen 525 kroner, mens den for deltagere fra Jylland er 475 kroner. Differencen skyldes forskel i transportudgifter.

Hvornår?
Deadline for ansøgningen er d. 11. august kl. 12:00. Ansøgningen skal sendes til idamosegaard@radikalungdom.dk.

Deltageren vælges på baggrund af ansøgningerne. Hvis du ikke udvælges, men stadig ønsker at deltage, men selv betale det fulde beløb, er du naturligvis velkommen til det. Læs mere om kurset her: http://duf.dk/medlemstilbud/uddannelser/refleks/.

Efter vedtagelse på Hovedbestyrelsesmøde 4 søger vi nu en arbejdsgruppe, som har mod på og lyst til at oversætte en opsummering af vores politik til engelsk. Der er ikke noget max. antal på denne arbejdsgruppe, men der er ikke afsat rejserefusion til projektet.
Formen på projektet aftales efter sparring med generalsekretær Caroline Valentiner-Branth samt den kommunikations- og kampagneansvarlige.

Hvem?
Alle medlemmer af Radikal Ungdom kan søge om en plads i arbejdsgruppen. Vi ser gerne, at du er dygtig til engelsk, da det er hvad projektet beror sig på.

Hvornår?
Projektet vil blive sat i søen omkring landsmødet og vil løbe fremadrettet herefter. En deadline aftales internt i arbejdsgruppen sammen med generalsekretæren og KOKA.

Hvordan?
For at komme med i arbejdsgruppen skal du skrive en kort ansøgning (ca. 100 ord), hvor du forklarer hvorfor lige netop du skal sidde med i denne arbejdsgruppe. Om du laver ansøgningen på dansk eller engelsk er op til dig selv.

Ansøgningsfrist er d. 6. august 2017 kl. 23:59. Ansøgningerne skal sendes til idamosegaard@radikalungdom.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!
Cheerio!

 

Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

Klik her for at læse hvordan