Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Vil du kæmpe for den socialliberale sag i et af europas mest toneangivende lande? Er du nysgerrig på, hvad BREXIT kommer til at betyde for England, og har du mod på at diskutere politik i en anden kontekst end den danske? Så skal du da være en del af Radikal Ungdoms delegation til valget i England d. 8 juni!

Radikal Ungdom har mulighed for at sende 4 medlemmer afsted, hvoraf tre findes gennem dette projektbanksopslag. Turens sidste deltager er Sofie Kuhn som sidder i Udvalget for Internationalt Samarbejde.

På turen skal RU’s delegation hjælpe vores partnerorganisation Young Liberals med at opnå et flot valgresultat for det socialliberale parti Liberal Democrats. Der bliver rig mulighed for at deltage i en lang række forskellige valgkampsaktiviteter og få diskuteret politik med helt almindelige britiske vælgere. Vi forventer at være en hel del ude, så det er vigtigt med et stå gå-på-mod og en lyst til at indgå aktivt i valgkampen sammen med de frivillige fra Young Liberals.

Young Liberals har derudover arrangeret nogle sociale aktiviteter for os, så vi kan lære både deres medlemmer og hinanden bedre at kende. Det er derfor vigtigt, at du har mod på at møde nye mennesker og at du har lyst til at kommunikere på engelsk på turen.

I London foregår overnatning ved privat indlogering. Deltagerne på turen kommer til at sove to og to hos to medlemmer af Young Liberals, og det er derfor vigtigt, at du er åben og kan føle dig komfortabel med denne overnatningsform. Vi forventer at rejse fra Kastrup Lufthavn tidligt tirsdag d. 6 juni, og komme hjem om aftenen d. 9. juni.

Praktisk
Hvor: Valgturen finder sted i London, England. Vi skal indlogeres privat (to og to).

Hvornår: Fra tirsdag d. 6. juni til fredag d. 9 juni (man skal være klar på at rejse i dagtimerne fredag, så det kan være man går glip af noget arbejde/skole)

Hvad koster det: Der vil være et deltagergebyr på 700 kroner. Herefter sørger Radikal Ungdom for at købe flybilletter til dig, og arrangere overnatning hos lokale medlemmer af Young Liberals UK. Enkelte måltider vil være dækket, mens man selv må betale for andre måltider.

Hvem kan søge?
Alle kan søge – både nye og erfarne medlemmer. Det er vigtigste er at du interesseret og engageret. Det er dog et krav, at du er fyldt 18 år på tidspunktet for afrejse.

Hvordan søger man?
Man sender en kort ansøgning (maks en halv side) til international@radikalungdom.dk. Sammen med din ansøgning vil vi bede dig sende følgende personoplysninger: Fulde navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer, samt information om hvorvidt du har nogle særlige kostvaner eller allergier. Selve ansøgningen skal indeholde en tydelig motivation for hvorfor du gerne vil deltage på turen.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 24 maj kl. 18.00. Alle ansøgere vil herefter hurtigst muligt få besked om, hvorvidt de skal med på turen eller ej.

Den 26.-29. juli inviterer Radikal Ungdom alle medlemmer på sommerlejr. Det er et af årets største, hyggeliste og mest solrige events – og planlægningen er allerede i gang.
Deltagerne skal selvfølgelig ikke gå rundt på tomme maver, og derfor søger vi nu 2 personer, der vil være ansvarlige for at fodre deltagerne og give dem en god, kulinarisk sommerlejroplevelse.

Hvad går det ud på?
At være køkkenansvarlig, vil sige at det er op til dig at:
– finde et madhold på 3-4 personer
– Fastlægge menuen (og overholde budgettet)
– Stå for indkøb af madvarer
– Dirigere slagets gang i køkkenet, lave mad og sikre, at deltagerne får mad til tiden
– stå for løbende oprydning, opvask og rengøring i køkkenet

De måltider, der skal planlægges og tilberedes er: aftensmad onsdag, morgenmad, frokost og aftensmad torsdag og fredag og morgenmad lørdag. Derudover skal der selvfølgelig også rigeligt med snacks på bordet løbende.

Der vil i vid udstrækning være masser af hjælp til det praktiske at hente hos de sommerlejransvarlige, men vi forventer, at du kan arbejde struktureret og holde overblik.
Det er både muligt at søge alene og to personer sammen.

Hvorfor er det fedt?
Som køkkenansvarlig kan du være med til at give en masse mennesker en god oplevelse og skabe masser af gode minder. Derudover er det en god mulighed for at komme bag kulissen på et af de største arrangementer i Radikal Ungdom og lære noget om planlægning og organisering.
Som køkkenansvarlig deltager du gratis i sommerlejren, og Radikal Ungdom dækker selvfølgelig også alle dine rejseudgifter til og fra arrangementet.

Interesseret?
Hvis du har lyst til at være køkkenansvarlig på sommerlejren, så send en mail til ru@radikalungdom.dk senest d.25. juni kl. 12, og skriv lidt om dig selv og din motivation.
Hvis du har spørgsmål kan du ligeledes sende dem til ovenstående mailadresse.

Radikal Ungdom er politik. Det er lange diskussioner, det er visioner og det er debatter. Men det er også masser af hygge, fest og nye og gamle venner. Det er landsmøde, hovedbestyrelsemøde – og Sommerlejr!

Sommerlejren afholdes d. 26.-29. Juli og er et af årets mest solskinsfyldte, hyggelige og lækre events og planlægningen er allerede i gang. Derfor søger vi lige nu 2 baransvarlige, som vil være med til at give dette års sommerlejrdeltagere en rigtig god oplevelse.

Hvad går det ud på?
At være baransvarlig vil sige, at det er op til dig at:
– fastlægge et tema for baren (i samarbejde med de sommerlejransvarlige)
– finde et barhold bestående af 3-5 personer
– lægge et budget for baren, stå for planlægning og indkøb af alkohol, sodavand mm.
– lave en vagtplan
– sætte baren op og gøre den klar
– stå bag baren, holde festen kørende og give deltagerne en god oplevelse
– stå for løbende oprydning og rengøring samt pantning ved arrangementets slutning

Vi forventer at du:
– er over 18 år
– kan arbejde struktureret og holde overblik
– har lyst til at holde en kæmpe fest!
Det er både muligt at søge alene og to personer sammen.

Hvorfor er det fedt?
Som baransvarlig kan du være med til at give en masse mennesker en god oplevelse og skabe en af årets bedste fester. Derudover er det en god mulighed for at komme bag kulissen på et af de største arrangementer i Radikal Ungdom og lære noget om planlægning og organisering.
Som tak for din hjælp, skal du kun betale halv pris for at deltage i sommerlejren – og Radikal Ungdom dækker selvfølgelig alle dine rejseudgifter til og fra arrangementet.

Interesseret?
Hvis du har lyst til at være baransvarlig, så send en mail til ru@radikalungdom.dk senest den 8. juni kl. 12 og fortæl lidt om, hvem du er, og hvorfor du gerne vil stå for baren.
Har du spørgsmål kan du ligeledes sende dem til ovenstående mailadresse.

Vi søger medansvarlige for introkurset d. 9.-11. Juni.
Så skal der holdes introkursus igen; hvor nye medlemmer skal have den bedste start på deres (forhåbentligt) aktive medlemskab. Derfor skal vi bruge nogle medansvarlige, som skal stå for introkurset sammen med Emil, Christine og Maria.
Som medansvarlig skal man sørge for, at introkursisterne har en rigtig god oplevelse i vores ungradikale univers. Derudover består opgaver i, at:

1) tale med deltagerne og være opmærksomme på, at alle har det godt

2) lave mad

3) være ædruvagt

4) stå i bar (Det er kun medarrangørerne af introkurserne, som må stå i baren ved arrangementerne.)

Vi forventer, at man er sit ansvar bevidst og er villig til at give en hånd de steder, der er brug for det.
Vi søger 5 medansvarlige, og man skal have mulighed for at være der hele weekenden og tage del i alle arbejdsopgaver. Medlemsudviklingsudvalget vil udvælge de folk, som skal være med til at gøre det næste introkursus mindeværdigt for de nye medlemmer.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 24. Maj.

Skriv en mail (gerne med en lille ansøgning) til muv@radikalungdom.dk hvis du ønsker at blive medansvarlig

Vi glæder os til en fed weekend!

 

Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

Klik her for at læse hvordan