Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Radikal Ungdoms hyggeligeste begivenhed løber af stablen endnu engang! Nemlig Introkursus d. 8- 10 marts!
Kan det blive endnu vildere tænker du måske og svaret er ja!
Placeringen kommer senere men det kommer til at ske uden for hovedstaden.
Kunne du tænke dig at være medarrangør så skriv en mail til mig på cornelius@radikalungdom.dk med dine kvalifikationer.
Alle kan være medhjælpere uanset erfaringer, der er nemlig brug for rigtigt mange forskellige kvalifikationer.
Jeg glæder mig allerede til at læse de mange ansøgninger!

Radikal Ungdom’s to jyske mænd med høje tindinger aka Kasper Langelund Jakobsen og Peter Miltersen Sørensen, inviterer til dette års studietur. Temaet bliver EU’s udenrigs- og sikkerhedspolitik med en god portion belgisk øl og hygge.

Hvad går det helt præcist ud på?
EU har igennem de sidste 60 år haft større og større indflydelse på dansk politik. Med valget af Donald J. Trump, Brexit, Russisk invasion af Krim og “The Rise of China” er det blevet klart, at for beskytte europæiske interesser og dens verdens position er de europæiske medlemslande nød til at stå sammen. Dette har ændret den politiske virkelighed i EU hovedstaden Bruxelles, med et langt større fokus på fx: en europæisk hær, stærkere fælles udenrigspolitik osv.

Derfor har vi valgt at dedikere denne studietur til EU’s udenrigspolitik. Vi vil besøge forskellige EU institutioner og andre aktører relevant indenfor området. Denne studieturs mål er at have et andet program end de tidligere år, så det er relevant for nye, såvel som gamle medlemmer. Turen er til for at udvikle RU’s medlemmers viden og interesse om EU. Der kommer selvfølgelig til at være plads til belgiske øl, museums og andre kulturelle ting, dog er det vigtigt at fastholde dette er en studietur og derfor er det faglige i fokus.

Men da der også er EP valg i år skal vi selvfølgelig også møde vores kandidat Morten Helveg og se parlamentet som vi kæmpe om at få flere af vores mandater ind i.

Hvad forventer vi af dig?
Du behøves ikke at vide noget om EU før turen, men have interesse og gåpåmod til at lærer en masse i løbet af turen. Vores ideelle deltager vil være aktiv under præsentationer, ansvarlig nok til at kunne stå op trods tømmermænd og respektere arrangørernes rolle. Om du har været medlem siden tidernes morgen eller er helt ny har ingen betydning for os. Så længe du kan se dig selv i vores opslag og har interessen, er du velkommen.

OBS: Man skal være minimum 18 år ved arrangementets begyndelse for at kunne deltage.

Praktisk Information:
Hvornår: 7-11 April 2019
Hvor: Bruxelles, Belgien
Rejse: Arrangørerne sørger for det hele med undtagelse af transport til lufthavnen. Der er rejserefusion til transport til og fra Københavns Lufthavn.
Pris: 700 kr, dette dækker rejseomkostningerne og hotel med morgenmad.

Det lyder knæhøj karse! Hvordan kommer jeg med?
Man sender en ansøgning til international@radikalungdom.dk og peter@radikalungdom.dk med emnefelt “Bruxelles Studietur – ‘Navn’ ”

Ansøgningen skal indeholde
Motivation for selve ansøgning
Kort beskrivelse af dig selv
Hvad du gerne vil have ud af turen

Ansøgningen kan gøres skriftligt, via video eller andre kreative midler. Dem der bliver valgt til turen er udelukkende valgt på kvaliteten af ansøgningen. Ansøgelses fristen er d. 25 januar 2019 kl. 18, man kan forvente svar på ansøgning indenfor 3 dage. Hvis man har spørgsmål angående denne studietur kan man kontakte Kasper eller Peter via facebook, telefon, email eller brevdue.

Kasper’s Kontaktoplysninger:
Email: Kasp3094@gmail.com
Telefon: +45 29865089
Facebook: https://www.facebook.com/kasper.l.jakobsen

Peter’s Kontaktoplysninger:
Email: peter@radikalungdom.dk
Telefon: +45 60372914
Facebook: https://www.facebook.com/peter.m.sorensen

Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

Klik her for at læse hvordan