Er du Radikal Ungdoms nye grafiske medarbejder?

Radikal Ungdom søger lige nu en grafisk medarbejder 10 timer om ugen, som kan bistå arbejdet med at producere videoer og grafik til Sociale Medier samt fysisk materiale mm.  Er det dig? Så læs mere her.

Om stillingen
Stillingen er 10 timer om ugen med fleksibel arbejdstid. Du vil skulle arbejde fra vores sekretariat på Islands Brygge i København. Du vil være en del af et sekretariat med en fuldtidsansat og to andre deltidsmedarbejdere. Sekretariatet samarbejder tæt med de frivillige  i Radikal Ungdom. Vi er en politisk ungdomsorganisation med 1000 medlemmer, der kæmper for en mere socialliberal verden, og ønsker at vores visioner udtrykkes klart udadtil. Dine primære arbejdsopgaver vil være at producere indhold til sociale medier og trykt materiale som merchandise og flyers. Du vil både skulle bidrage til den kreative proces, samt stå for designet, der kan sættes i produktion

Om dig
Måske er du i gang med en uddannelse i multimediedesign, kreativ kommunikation e.l? Eller måske er du bare et selvlært naturtalent til alt hvad der hedder Photoshop, illustrator og filmproduktion? Det går vi sådan set ikke så højt op i. Men vi forventer, at du både kan lave videoindhold samt har et godt kendskab til Photoshop og gerne også Illustrator. Dertil er du naturligvis både en holdspiller og bidrager til god stemning på vores sekretariat. Et basalt kendskab til politik og politisk kommunikation vil også være en fordel, men er ikke et must.

Sådan søger du
Lyder stillingen som noget for dig? Så send en motiveret ansøgning, og gerne et par eksempler på tidligere arbejde til frejafokdal@radikalungdom.dk senest d. 3. Januar. Samtalerne vil foregå i de efterfølgende uger med start d. 1. februar.