Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Har du lyst til at blive klogere på indskrænkningen af presse- og ytringsfriheden sammen med unge fra hele verden?

IFLRY inviterer til seminaret “Hands off My (Civic) Space: Freedom of the Press & Free Expression” i Athen, Grækenland i perioden 5-8 november og DU kan komme med. Igennem seminaret vil du som deltager blive klogere på hvordan vores presse- og ytringsfrihed er kommet under pres og hvilke konsekvenser det kan få for vores samfund. Et centralt fokus for seminaret er aktiv menings- og vidensudveksling med NGO’er og andre civile samfunds organisationer. Seminaret afsluttes med et videoprojekt der skal kaste lys over problematikkerne i forhold til begrænsningen af presse- og ytringsfriheden.

Dette er IFLRY’s 3. workshop i en række workshops omkring indskrænkningen af borgerlige rettigheder.

Mere detaljeret information vedr. seminarets indhold kan findes her: https://www.iflry.com/call-for-application-for-the-international-seminar-hands-off-my-civic-space-freedom-of-the-press-free-expression-november-5th-8th-2020/?fbclid=IwAR0j-_kodUFOJSCtIRcsX2sPA8R-DHfPOhEMdgTmyhts_K47cV768YjfIc4

Hvad kræver det af mig? Der sættes ikke nogen krav i forhold til viden eller tidligere deltagelse. Det eneste krav for at søge er at man har et åbent sind og er klar til at engagere sig.

Praktiske informationer:

 • Hvor: Athen, Grækenland
 • Hvornår: 5-8 november, 2020
 • Hvor mange: IFLRY udvælger deltagerne med baggrund i de motiverede ansøgninger, og RU har således ikke nogen pladser reserveret til arrangementet. Du skal derfor være klar på potentielt set at skulle rejse alene, hvis du bliver udvalgt til at deltage.
 • Overnatning: IFLRY sørger for overnatning på hotel/hostel til seminaret.
 • Rejse: Internationalt Samarbejdsudvalg vil gerne sørge for at købe flybilletter til dig.
 • Pris: Det er gratis at deltage.
 • COVID-19 HENSYN: Du skal have din egen rejseforsikring, du skal have maske med og du skal tilmelde dig danskerlisten for Grækenland. Kasper Langelund vil stå til rådighed 24/7 mens du er ude at rejse med RU og vil hjælpe dig med alle spørgsmål du skulle have.
 • OBS: DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR

  Ansøgningsproces: Vi eksperimenterer med ny teknologi, så i stedet for at sende en mail som tidligere, så skal man udfylde denne google form for at ansøge: https://forms.gle/pwB6UnmMrY6mpaneA Du burde modtage en bekræftelse på mail. Deadline: Dine svar over google form skal være indsendt senest 17 Oktober kl. 23:59

  Du får direkte besked om du er nomineret til at tage med på vegne af Radikal Ungdom. Som altid, hvis du har spørgsmål til seminaret, det internationale, eller ansøgningsprocessen, så kan du altid tage kontakt ved at sende en mail på international@radikalungdom.dk

  Hop med på kamelen: BLIV EN DEL AF MAROKKO-PROJEKTET!

  Vil du være med til at gøre en forskel i verden? Synes du internationalt projektarbejde lyder super spændende og vil du gerne prøve det? Så er Marokko projektet klar og spændt på at høre fra dig!

  Marokko projektet har eksisteret siden 2016. Vi arbejder sammen med en marokkansk studenterorganisation, EDEN, om at skabe demokratisk samtale, ligestilling og ungeinddragelse i Marokko. Til næste år håber vi at kunne ansøge og udføre aktiviteter med EDEN, der inkluderer at lave en sommerskole i Marokko og at besøge deres generalforsamling. Derudover skal vi også fortælle gud og hver mand i Radikal Ungdom (og resten af landet) om vores projekt. Og måske vi skal lave noget helt tredje også? Det kan være du har nogle gode inputs til projektet.

  Projektgruppen består af både nye og ældre medlemmer. Folk der har lavet internationalt arbejde længe og i ret kort tid. Vi er med andre ord, åben for alle – og det er omvendt også en fordel, hvis man er åben og klar på at lave lidt af hvert. Det kan være med til ansøge penge hos DUF til vores aktiviteter, udtænke fede aktiviteter vi kan lave med EDEN eller lave god formidling af projektet i RU.

  Du søger ved at udfylde denne Google Form: https://forms.gle/U1QGoXbYfRgHDPUQ8

  Ansøgningsfristen er torsdag d. 22 oktober.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kamel feztlige hilsner, Marokko-gruppen.

  Ps: Hvis du har spørgsmål til projektet så smid endelig en mail til Caroline Breinholt (caroline.breinholt@yahoo.dk) eller Nickolas Pagonakis (nickolas1504@gmail.com).

  Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

  Klik her for at læse hvordan