Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Aktivismegruppen søger medlemmer

Radikal Ungdom starter en aktivismegruppe op – og den skal DU være med i!

Vi søger nemlig tre medlemmer til den nystartede gruppe, som kommer til at høre ind under Kommunikations- og Kampagneudvalget (KoKA-udvalget).

Aktivismegruppen skal stå for Radikal Ungdoms aktivistiske element. Sammen skal vi styrke foreningens aktivtiske indsats med konkrete aktivistiske kampagner. Gruppen kommer til at skabe idéer, initiativer, kampagner og meget andet spændende, som du kan være med til at definere! Strategien er udstukket af PoSK og KOKA-FUeren men der kommer til at være en generelt stor frihed til hvad vi vil lave.

Det første projekt, vi skal tage fat om, er VM i Qatar, som også er emnet til Radikal Ungdoms Politiske Konference.

Så hvis du har lyst til at være med i en gruppe, hvor vi sammen skal skabe værdi for Radikal Ungdoms medlemmer, men også skubbe til forandring, lave kampagner og råbe verden op – så skal du søge om at blive medlem af aktivismegruppen!

Hvad kan jeg forvente af aktivismegruppen?
I aktivismegruppen kommer vi til at lave forskellige fede projekter, samt hjælpe RU med at lave forskellige aktiviteter. Vi forventer, at det vil tage 1-2 timer om ugen gennemsnitligt, nogle uger mere end andre ifm. projekter. Vores fokus kommer til at ligge på politisk udvalgs mærkesager, så det er politik, der er i højsædet. Aktivismegruppen giver dig politiske oplevelser, hvor du vil opleve at kæmpe for en sag, en kampagne, et budskab, hvor du har en gruppes fællesskab i ryggen, og hvor vi sammen kæmper for radikale værdier. Derudover kan du være med til at forme et helt nyt initiativ fra RU, som vi sammen skal skabe!

Hvem søger vi
Er du en haj til grafik? Brænder du for at samle folk? Er du god til foto, video, SoMe, eller noget helt fjerde? Eller vil du gøre en forskel? Så er aktivismegruppen for dig! Vi søger tre engagerede ungradikale ildsjæle, som alle har det til fælles, at de har lyst til at gøre en forskel. Der er intet krav for, hvor længe du har været medlem, hvor du bor, eller hvor meget erfaring du har – så længe du har lyst til at gøre en forskel, er nysgerrig, engageret og vil hjælpe til med spændende projekter, så søger vi dig! Vi vil prøve at sammensætte et hold, som er klar på at sparke røv og skubbe til den politiske agenda sammen med resten af RU.

Hvordan ansøger jeg?

Lyder det som noget for dig? Så skal du smide en ansøgning i retning af morten_holdt@outlook.com og mikkel@radikalungdom.dk senest mandag d. 24. januar kl. 23:59. Din ansøgning kan være lige det du synes viser dig bedst – en video, en kollage, et PowerPoint, en Story, et skriftligt produkt, hvad end du foretrækker – som kan vurderes på 3-5 minutter.

I vores vurdering af ansøgninger vil vi lægge vægt på følgende:

 • At du er interesseret i at være en aktiv del af Radikal Ungdoms aktivismegruppe, tage ansvar for opgaver og bidrage til, at vi alle kan udvikle bedre projekter gennem fællesskab.
 • At du er engageret i at gøre en forskel, brænder for at komme ud med et budskab, og vil være med til at støtte Radikal Ungdoms aktiviteter.
 • Dine erfaringer, kompetencer og ønsker for, hvad aktivismegruppen skal være samt hvad du vil bidrage med til gruppen.
 • Din ansøgnings kvalitet.
 • Vi glæder os til at modtage og læse din ansøgning

  KØKKENANSVARLIGE TIL POLITISK KONGRES 2022

  Er du god med kniv? Giv tre dage af dit liv!

  Vi søger to køkkenansvarlige til Politisk Kongres 2022! Den 25. Til 27. Marts 2022 holder Radikal Ungdom den anden fysiske politiske kongres nogensinde! Det bliver helt vildt fedt, men uden mad og drikke, dur socialliberalismen ikke! Vi søger derfor to personer som ønsker at stå for at samle et køkkenhold, tilrettelægge menu, samt lave mad til omtrent 100 mennesker. Opgaven kommer til at foregå i tæt samarbejde med arrangørerne, Aksel og Prins, samt den festansvarlige. Som udgangspunkt får man som køkkenansvarlig halv pris på arrangementet.

  Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på pk@radikalungdom.dk!

  Send en ansøgning på maks. 2 sider eller 2 minutters video til pk@radikalungdom.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!

  Der er ansøgningsfrist d. 7/1-22 kl 23:59

  Kh Aksel og Prins

  BARANSVARLIGE TIL POLITISK KONGRES 2022

  Er du vild med organisationsansvar? Så skal du stå i vores bar!

  Vi søger to baransvarlige til Politisk Kongres 2022! Den 25. Til 27. Marts 2022 holder Radikal Ungdom den anden fysiske politiske kongres nogensinde! Det bliver helt vildt fedt, men deltagerne skal selvfølgelig kunne slukke tørsten! Vi søger derfor to personer som ønsker at stå for at samle et barhold, udvælge drikkevarer, samt skænke ud til omtrent 100 mennesker. Opgaven kommer til at foregå i tæt samarbejde med arrangørerne, Aksel og Prins, samt den festansvarlige. Som udgangspunkt får man som baransvarlig halv pris på arrangementet.

  Vær opmærksom på, at minimumsalderen for at stå i bar i Radikal Ungdom er 16 år, og at der på alle tidspunkter skal være mindst 1 i baren, som er over 18 år gammel.

  Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på pk@radikalungdom.dk!

  Send en ansøgning på maks. 2 sider eller 2 minutters video til pk@radikalungdom.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!

  Der er ansøgningsfrist d. 7/1-22 kl 23:59

  Kh Aksel og Prins

  FESTANSVARLIG TIL POLITISK KONGRES 2022

  Har du energi som en væddeløbshest? Så skal du stå i spidsen for vores fest!

  Vi søger en til to festansvarlige til Politisk Kongres 2022. Den 25. Til 27. Marts 2022 holder Radikal Ungdom den anden fysiske politiske kongres nogensinde! Det bliver helt vildt fedt, og det skal selvfølgelig fejres med en god fest! Vi søger derfor en til to personer som ønsker at stå for at arrangere en fest, planlægge underholdning, sørge for musik mm., alt sammen for omtrent 100 mennesker. Opgaven kommer til at foregå i tæt samarbejde med arrangørerne, Aksel og Prins, samt bar- og køkkenansvarlige. Som udgangspunkt får man som festansvarlig halv pris på arrangementet.

  Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på pk@radikalungdom.dk!

  Send en ansøgning på maks. 2 sider eller 2 minutters video til pk@radikalungdom.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!

  Der er ansøgningsfrist d. 7/1-22 kl 23:59

  Kh Aksel og Prins

  Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

  Klik her for at læse hvordan