Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Barhold til Landsmøde i Radikal Ungdom
Vil du være med til at sprede god stemning og servere forfriskninger til årets Landsmøde? Så skal du være med i Baren™.
Anders Lindahl og Malthe Rugberg er baransvarlige og søger 10 friske barmedlemmer, som er klar på at sælge øl og sodavand til de deltagende RU’ere.
På grund af Corona-pandemien, bliver det et anderledes landsmøde og anderledes bar, end vi er vant til i RU, men det bliver stadig en kæmpe fest – især hvis DU er med i baren.
Som en del af barholdet får du minimum en vagt i baren hver dag, men du vil stadig have god mulighed for at ses med andre RU-venner.

Forventninger til dig
Det vigtigste krav er, at du vil være med til at skabe en fed oplevelse for alle årets landsmødedeltagere. Vi forventer, at du er ansvarlig, fornuftig og klar på en give en hjælpende hånd med diverse opgaver i baren. Hygiejnen skal være i top, så en del af dine opgaver bliver at spritte baren grundigt af løbende.
Derudover regner vi med, at du ankommer i god tid fredag d. 14. august, så du kan hjælpe med at sætte baren op, og at du deltager til hele landsmødet.
Der kræves ingen særlig erfaring for at være en del af baren, så alle interesserede opfordres til at søge!

Alt det praktiske
Hvornår: Landsmødet afholdes d. 14.-16. august på Hedegårdenes Skole, Københavnsvej 34, 4000 Roskilde
Ansøgningsfrist: 28. juli kl. 22.00.

Vil du være en del af barholdet? FEDT! Skriv en kort email om, hvorfor du gerne vil være med. Derudover skal du også sende et billede af det medlem af din familie du ligner mest. Hele mulevitten samles og sendes til: ru-anders@protonmail.com
Eventuelle spørgsmål kan sendes til Malthe Rugberg Andersen eller Anders Lindahl over Facebook eller på ovenstående mail.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!
Kram
Anders Lindahl og Malthe Rugberg
VIL DU VÆRE MED PÅ RU’S HYGGELIGSTE KØKKENHOLD?
Vi søger et køkkenhold på tre personer der sammen med os vil holde RU’s dejlige medlemmer bespiste og dermed glade. Vi kan lokke med god pris, godt selskab og gode snacks. Det kræver ingen erfaring så længe du møder op med et smil på læben er vi taknemmelige for din hjælp.
Vigtigt:
Du skal være på skolen kl. 15 fredag
Du får halvpris (også hvis du har tilmeldt dig)

Skriv en mail til Emilie på eilime1999@gmail.com hvis du har lyst til at være på holdet.
Hilsen Freja Frank, Emilie Henriksen og Astrid Korsgaard

Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

Klik her for at læse hvordan