Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

SØGES 2 medansvarlige til at arrangere Politisk Kongres 2020
HAVES mulighed for fæst, farver, gode oplevelser og ansvar
Har du lyst til at være med til at arrangere årets politiske fest i RU?
Til marts skal vi afholde Radikal Ungdoms 2. politiske kongres - nogensinde! Det bliver en weekend med store debatter, spændende oplæg og masser af hygge i politikens tegn - og du, ja du, kan være med til at smide noget af al din radikale begejstring efter arrangementet, og give det dit helt eget præg.
  Du kommer til at arbejde sammen med Mette Kildegaard, Baltazar Dydensborg og en anden arrangør valgt i projektbanken at skabe en fænomenal weekend for dine med-RU’ere. Vi har allerede nogle idéer til arrangementet - f.eks. ser vi gerne, at det afholdes på Jylland, men ellers er det kun din fantasi (og budgettet), der sætter grænserne. Det er en unik mulighed for dig til at være med til at skabe traditioner for Politisk Kongres i RU, og give det dit eget præg, hvis du lyster og er fuld af idéer.

  Hvad forventer vi af dig?
Din rolle bliver at planlægge hele herligheden sammen med os og én anden. Opgaverne indebærer at:

  • Koordinere køkkenhold
  • Finde oplægsholdere
  • Lægge program
  • Indstille dirigenter, protokolførere, stemmetællere og redaktionsudvalg
  • Arrangere fest og underholdning lørdag aften
  • Promovere af Politisk Kongres
  • Uddelegere opgaver under arrangementet og meget mere
 
Under selve arrangementet forventer vi, at du er med til at slukke de brænde der uundgåeligt opstår (forhåbentlig kun figurativt - det er så kedeligt med brandalarmer) og generelt er til rådighed for deltagerne, hvis de skal bruge noget - selvfølgelig altid i samarbejde med os andre.
  Din erfaring med at arrangere er ikke så vigtig. Vi lægger i stedet vægt på dit engagement, din lyst til at engagere dig og alle dine gode idéer til kongressen.
  Lyder det som noget for dig?
Så send os en halv til en hel side om, hvorfor du godt kunne tænke dig at være med til at arrangere Politisk Kongres, og hvilke idéer du har til, hvordan vi skaber den fedest mulige weekend til mette@radikalungdom.dk og baltazar@radikalungdom.dk. Deadline er 1/12.
 
Vi glæder os til at høre fra!  
De bedste hilsner
Mette og Baltazar
 

Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

Klik her for at læse hvordan