Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Skolevalgsmedarrangør søges!

Da Celina har fået en fantastisk mulighed for at blive gast på en båd fra 1. september af, har hun desværre valgt at trække sig som skolevalgsarrangør.

Det betyder, at vi leder efter en medarrangør, der kan arrangere og eksekvere Debatkursus d. 25.-26. september samt være tovholder på Skolevalget, som løber af stablen d. 11.-14. oktober sammen med Maria Georgi.

Celina vi vil være med til at sikre en glidende overgang mellem dig og hende frem mod d. 1. september. Der forventes af dig, at du:

  • Kan deltage til Debatkursus d. 25.-26. september
  • Har overblik og organisatorisk flair
  • Har gå-på-mod og ikke er bange for at dele dine ideer
  • Du skal forvente at sætte nogle timer af til at arrangere Debatkursus samt være nærværende og behjælpsom i perioden 11.-14. oktober, så Skolevalget bliver en fest for alle medlemmer.

    Skal du være den næste skolevalgsarrangør, så send en mail til mette@radikalungdom.dk inden d. 6/8 kl. 23.59, hvor du fortæller lidt om, hvorfor du skal være medarrangør. Ansøgninger vurderes primært af Maria Georgi med sparring fra Mette Kildegaard.

    Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

    Klik her for at læse hvordan