Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

LYMEC’s Young Changemakers Academy

Vil du gerne gøre en forskel? Er du passioneret for en særlig sag? Har du en idé til et projekt? Så er her chancen for at lære, hvordan du opstarter et projekt og får ændringer til at ske sammen med andre unge ildsjæle i Europa!

Hvad er LYMEC’s Young Changemakers Academy?

Young Changemakers Academy er et Akademi, der forbereder unge til at deltage og engagere sig (aktivistisk) i deres lokale samfund. Det projekt, som du går og brænder for kan handle om alt fra genbrug i din by til unges egagament i politik til hjælp til udsatte børn andre steder i verden. Det vigtigeste er, at det er en sag, som DU er passioneret omkring og brændende ønsker at føre til livs!

Hvordan forløber Young Changemakers Academy?

Akademiet omfatter tre seminarer, hvor man får mulighed for at etablere et netværk med andre - både unge og ældre - politiske personer fra hele Europa, der ligesom én selv ønsker at engagere sig i samfundet. Her vil du tilegne dig kompetencer og få nye idéer til, hvordan du kan videreudvikle dit projekt (måske i fællesskab med andre).

Seminar I Fredag den 21. maj til søndag den 23. maj 2021 - Online

Seminar II Fredag den 1. oktober til søndag den 3. oktober 2021 - Andorra

Seminar III Fredag den 12. november til søndag den 14. november 2021 - Bruxelles

ALLE udgifter i forbindelse fly, hotel og mad dækkes af LYMEC 😀

Der kan findes mange flere detaljer om akademiet på dette link: https://www.lymec.eu/events/young-changemakers-academy-2021-event-1/

Hvad forventes af dig? At du kan begå dig på engelsk. At du har mod på (måske) at rejse alene ud. At du er klar på at lære andre unge fra Europa at kende!

Derudover skal du lave en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og svarer på de tre følgende spørgsmål på engelsk.:

 • Please describe in a few lines the advocacy project you plan to work on (maximum 250 words)
 • Please explain your motivation to join the Academy (minimum 500 words/20 sentences)?
 • Please briefly outline your Resume/CV. Try to focus on relevant experiences for this project! (minimum 10 sentences)
 • Deadline for ansøgning til Internationalt Samarbejds Udvalg er den 15. april 23:59 - Du skal sende din ansøgning til international@radikalungdom.dk

  OBS: Du skal være minimum 18 år. Linket til akademi beskrivelsen inkluderer en ansøgningsform, der kan udfyldes, men som du IKKE skal gøre ;)) Det klarer vi.

  Vil du være med til at skrive Radikal Ungdoms helt egen idrætspolitik?

  VM i Qatar. Tiltrækning af internationale sportsbegivenheder. Rammer i foreningslivet. Hvor mange skal overhovedet dyrke idræt, og er det et mål i sig selv, at danskere dyrker idræt? Er dette emner, der optager dig? Så er det dig vi søger, til at deltage i at skrive Radikal Ungdoms kommende idrætspolitiske program. Radikal Ungdom har meninger om meget - kulturpolitik, sundhed og menneskerettigheder. Men når disse emner smelter sammen, kan vores hjemmeside ikke give dig svaret. Det vil Mads Rundstrøm og Tobias Lawaetz gerne lave om på!

  Hvis du vil være med, vil vi med glæde høre fra dig. Alle er velkomne, og man behøver ikke at være en ekspert, for at deltage, blot man er interesseret i Idrætspolitik. I starten vil møderne foregå virtuelt, men vores håb er, at vi kan mødes fysisk en gang eller to, inden programmet skal stilles, forhåbentlig i start 2022.

  Deadline: D. 23. April 2021.

  Vil du være med? Så skriv til Tobias Lawaetz på tjlawaetz@gmail.com, hvor du blot skal beskrive, hvorfor du vil være med.

  Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

  Klik her for at læse hvordan