Aktive projekter

Her kan du se projekter, aktiviteter og arrangementer, som vi i øjeblikket søger frivillige, medlemmer og deltagere til.

Vi søger køkkenhold til sommerlejr

En vigtig del af RU's sommerlejr er selvfølgelig maden. Derfor søger de køkkenansvarlige, Prins og Gorm, fem andre til at stå i køkkenet. Køkkenholdet sørger for at købe ind, lave mad, stille frem, vaske op og hygge sig noget så gevaldigt samtidig. Vi får sved på panden, hører god musik, joker og spiser en is i solen.

Vi forventer af dig, at du kan stå tidligt op, kan hakke løg med tømmermænd, holder lige så meget af kold rosé som os andre, og at du kan tåle al den kærlighed, der strømmer køkkenholdet i møde, hvor end de går hen.

Lyder det som noget for dig? Så send en mail senest 18. juni til prins@radikalungdom.dk og gormbf@gmail.com med en ansøgning, der (bl.a.) indeholder svar på følgende:

 • Hvordan vil du beskrive din musiksmag?
 • Hvilken ret ville du lave til 20 mennesker? Hvilken ret ville du lave til 80 mennesker?
 • Hvor svær er du at få op klokken 7 om morgenen?
 • Har du erfaring med at stå i køkken?
 • Ansøgningen må fylde maks 1 side, 5 memes eller en video på 2 minutter

  Kom på barholdet til sommmerlejr!

  Baren er sommerlejrfestens midtpunkt, men ikke uden et fantastisk barhold! Derfor søger Sofie Høgh og Mia Jørgensen dig, som vil være med til at skabe festen på sommerlejr.

  Vi skal nok stå for alt det administrative, så det vigtigste for os er, at vi får et barhold med en masse fede personligheder, som både er i stand til at skabe god stemning for alle, men som også er ekstra gode til at sikre, at folk drikker og opfører sig ansvarligt – og hey, hvis du kan åbne en øl relativt effektivt, ville det selvfølgelig være super (men Mia blev baransvarlig alligevel).

  Barholdet skal være et fællesskab og en samlet enhed, og derfor vil vi selvfølgelig inddrage dig i beslutningerne. Om det så er barens tema, vores post på natteløbet eller barens daglige underholdning.

  Synes du det her lyder sjovt, og har du lyst til at være en del af det sjoveste sociale fællesskab på sommerlejr? Så søg barholdet! Om du så er nyt medlem, eller om du har mange sommerlejre på bagen, så er der plads til alle, og vi glæder os til din ansøgning! Du skal blot sende en ansøgning til sofie.h.b.olsen@hotmail.com og mia@radikalungdom.dk, hvor du svarer på følgende:

 • Hvordan skaber du god stemning?
 • Har du erfaring med at stå i bar?
 • Hvad er dit forslag til den bedste sommerlejrdrink?
 • Hvordan har du det med at være på i de sene aftentimer?
 • Ansøgningen må fylde maks 1 side, 5 memes eller en video på 2 minutter, og der er deadline d. 19/6.
  Vil du arbejde for unge og demokrati ? Bliv tovholder på Marokko projektet!

  Vil du være med til at gøre en forskel i verden? Synes du internationalt projektarbejde lyder super spændende og vil du gerne prøve det? Så har Marokko projektet en masse spændende aktiviteter du kan være med til at få ud i verden, som tovholder. Kunne det være dig?

  Kort om projektet og aktiviteter
  Marokko projektet har eksisteret siden 2016. Vi arbejder sammen med en marokkansk studenterorganisation, EDEN, om at skabe demokratisk samtale, ligestilling og ungeinddragelse i Marokko.

  Vi har fået bevilling til at kunne udføre aktiviteter med EDEN, der inkluderer at arrangere et besøg fra EDEN her i Danmark og lave en sommerskole om verdensmål i Marokko, samt foretage et besøg i forskellige egne af Marokko for at finde ud af hvor vi kan gennemføre et større verdens måls-projekt. Projektet har også en vigtig opgave i at formidle vores arbejde og hvorfor det er vigtigt til hele Radikal Ungdom gennem oplæg i lokalforeninger.

  Hvem vi leder efter?
  Projektet skal have en ny tovholder. En tovholder er den, der koordinerer projektets aktiviteter kører som smurt og sørger for at alle i gruppen føler, at de kan byde ind. Tovholderen vil være inde over lidt af hvert af projektets arbejde og kan tage ansvar for hvad man har lyst til. Du skal dermed være klar på at holde overblikket over gruppens aktiviteter og være den der tager initiativ til møder, samt aktiviteter i gruppen.

  Du vil som tovholder aldrig stå alene med arbejdet i gruppen. Projektgruppen består af både nye og ældre medlemmer. Folk der har lavet internationalt arbejde længe og i ret kort tid. Der er altså gode folk med viden og erfaring, man som tovholder kan læne sig op ad i arbejdet.

  Du kan dermed være sammen med gode folk i Marokko gruppen til at forme projektet i de mange aktiviteter som projektet har i støbeskeen. Kunne det lyder som noget for dig? Så søg nu!

  Du søger ved at udfylde denne Google Form: https://forms.gle/HeDgnqJtRzgNYyT3A

  PS: Marokko projektet mødes lørdag d. 11 juni i Århus til et fysisk møde. Det ville være mega fedt, hvis den nye tovholder kunne deltage og hilse på gruppen 🙂

  Ansøgningsfristen er mandag d. 6 juni kl. 15.00

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kamel feztlige hilsner, Marokko-gruppen.

  Ps: Hvis du har spørgsmål til projektet så smid endelig en mail til Nickolas Pagonakis (nickolas1504@gmail.com).

  Køkkenansvarlig til Landsmødet søges!

  Vil du gerne have bestemmende indflydelse på hvilken mad der skal serveres og hvilke snacks der skal på bordet, og søger du en mulighed for at stå i spidsen til et større arrangement, jamen så er du måske den helt rigtige til at være køkkenansvarlig til Landsmødet i 2022!

  Hvad går arbejdet ud på?
  Som køkkenansvarlig står du for driften af køkkenet til landsmødet. Her vil du i samarbejde med en række frivillige skulle sørge for at dele af maden til landsmødet skal laves, hvad der skal serveres og hvilke snacks der skal på bordet. Der skal serveres morgenmad lørdag og søndag, og så skal der laves frokost til lørdag og serveres rigeligt med snacks til vores mange landsmødedeltagere.

  Hvad går arbejdet ud på?
  Vi forventer at du har lyst til at springe ud i nye opgaver, og at du kan holde hovedet Du skal meget gerne kunne sætte andre i arbejde, og generelt være god til at holde overblikket.

  Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at sende en mail til Magnus Ulf og Jesper de Linde på lm@radikalungdom.dk senest d. 16/05. Har I spørgsmål, så er I også mere end velkomne til at sende dem vores vej.

  Vi glæder os til at DU bliver en del af holdet!
  Nice-ansvarlig til Landsmødet søges!

  Til landsmødet i 2022 ønsker vi en større følelse af at være til landsmøde. Til det har vi brug for en kreativ tænker, som kan tænke ud af boksen og gøre landsmødesalen til noget ekstraordinært. Er det dig?

  Hvad går arbejdet ud på?
  Den nice-ansvarlige har til opgave at komme med tanker, idéer og muligheder til, hvordan vi optimerer oplevelsen af landsmødet. Dette bliver i tæt samarbejde med de landsmødeansvarlige og den gallaansvarlige. Landsmødet skal være en unik begivenhed, og det må opsætningen og pyntningen af landsmødesalen samt velkomstpakker også gerne afspejle. Arbejdet går ud på at føre nogle af de mange idéer ud i livet, så alle får en meget federe oplevelse med at være til landsmøde.

  Hvad skal jeg kunne?
  Vi forventer en kreativ sjæl, som ikke er bange for at tænke ud af boksen. Vi søger også en person, som er villig til at føre sine idéer frem og gøre dem til virkelighed. Budgettet er desværre ikke uden bund, så idéer uden for store omkostninger vil også være værdsat.

  Kontaktinformation og ansøgningsfrist
  Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at sende en mail til Magnus Ulf og Jesper de Linde på lm@radikalungdom.dk senest d. 22/05. Har I spørgsmål, så er I også mere end velkomne til at sende dem vores vej. Man får samtidig landsmødebilletten til halv pris. Vi glæder os til at DU bliver en del af holdet!

  Mentoransvarlig til Landsmødet søges!

  Landsmødet i Radikal Ungdom skal være et sted for alle, uanset om det er første eller tiende gang man deltager. For at sikre, at alle får en god oplevelse, og at alle føler sig klædt ordentligt på, så søger vi en mentoransvarlig. Er det dig?

  Hvad går arbejdet ud på?
  Den mentoransvarlige har ansvaret for, at alle førstegangsdeltagere får tildelt en mentor til landsmødet. Mentorerne findes blandt de mange deltagere, som har erfaring med landsmødet. Den mentoransvarlige har ligeledes opgaven at facilitere introduktionen til førstegangsdeltagere fredag på landsmødet.

  Hvad skal jeg kunne?
  Vi forventer en person, som har nogenlunde styr på landsmødets gang. Vi forventer ligeledes en person, som har en god fingerspidsgefühl i forhold til sammensætningen af førstegangsdeltagere og mentorer, samt har en nogenlunde idé til hvem mentorerne kunne være.

  Kontaktinformation og ansøgningsfrist
  Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at sende en mail til Magnus Ulf og Jesper de Linde på lm@radikalungdom.dk senest d. 22/05. Har I spørgsmål, så er I også mere end velkomne til at sende dem vores vej. Du får samtidig halv pris på din landsmødebillet.

  Vi glæder os til at DU bliver en del af holdet!

  Har du et spændende projekt, du vil have i projektbanken?

  Klik her for at læse hvordan